jr korpa esly tnboi unsplash

Goeroe-mix

In de wereld van spiritualiteit zijn er heel wat, goeroes, leraren, schrijvers van boeken, coaches, kortom voorbeelden van leiders met een visie. Zij hebben veel informatie die je vertellen hoe je dingen in je leven zou kunnen aanpakken of bekijken. Dat is natuurlijk heel fijn! Maar waar moeten we nu naar luisteren?

Iedereen heeft een unieke kijk op het leven en daar zit nu juist het spanningsveld. Goeroes of leiders geven een voorbeeld van hoe het ‘zou kunnen’. Ze hebben de rol om te inspireren hoe jij het ook zou kunnen aanpakken. Maar ook al hebben ze misschien even gebeld met het universum en kunnen we er veel aan hebben.. De echte goeroe zit gewoon in jezelf! Iedereen is uniek en leeft in een andere omgeving. Jij weet dus zelf wat het beste is voor jou.

Luister naar wat je kunt gebruiken van de informatie, waar jij dus het meest affiniteit mee hebt of mee resoneert. Met die kennis kun je aan de slag om je eigen wijsheid in te zetten. Verschillende leraren en goeroes hebben is heel gezond, dan verbreed je je perspectief en krijg je vanzelf een lekkere goeroe-mix.

Welke goeroe of leraar vind jij een aanrader? Delen welke mensen jou inspireren, kan gesprekken met anderen verdiepen en is heel inspirerend voor iemand anders.

BLOGS

TESTIMONIALS

Scroll naar top