Over Charlotte

Hier lees je meer over wie ik ben.


NEEM CONTACT OP

Wie ben ik?

Ik ben Charlotte de Koning, woon in Amsterdam en ik vind mensen mét alle gedragingen en patronen die ze hebben heel interessant. Daarom doe ik graag mijn werk waarin met mensen kan samenwerken en verbinden.

Waar kom ik vandaan?

Ik ben onderdeel van een familie waar vakmanschap centraal staat, mijn moeder was een toegewijde juf op een basisschool. Waar ze met passie en heel haar hart zich 40 jaar lang inzette om de kinderen de basiskennis mee te geven, maar ook op sociaal vlak de kinderen te ondersteunen. Mijn vader is de 8e generatie loodgieter in het Amsterdamse bedrijf, G.J. de Koning & zoon. Hij heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen en die weer van zijn vader, enz.

Werken met energie werkt eigenlijk hetzelfde wat mijn vader als loodgieter doet. Er loopt een leiding niet goed door, hij gaat opzoek naar de oorzaak, verhelpt het probleem op een manier waarop dit het beste bij de leiding, de omgeving en het huis past en zorgt ervoor dat de leidingen weer goed kunnen doorstromen. Ik hou me dan ook bezig met het vakmanschap en het oude gilde ‘Energie’.


CONTACT OPNEMEN

charlotte de koning

I am worth it! L’oreal was right

EEN PAAR WEETJES OVER MIJ

Ik woon samen met mijn zusje in een heerlijk appartement en ik bezoek graag af en toe mijn familie en opa van 97 jaar.

Positief, enthousiast, vrolijk, you name it! Deze woorden zijn onderdeel van hoe ik in het leven sta en ik graag meeneem in alles wat ik doe. Je mindset zorgt voor de positieve spiraal in je leven.

Dansen, op een feestje, onder de douche of voor de spiegel. Ik doe maar wat, maar wat is dat heerlijk.

Ik schrijf graag, ben dol op allerlei soorten muziek (vooral een zwak voor Freddie Mercury), skiën, tennissen en weekenden zonder plannen.

Praktisch en nuchter:

‘Werken met energie’ is al vaag genoeg, dus ik ben lekker nuchter en houdt van een praktische aanpak. Ik geloof dat je naast kennis opnemen in je hoofd, je vooral door ervaringen het verschil in jezelf teweeg kunt brengen. Een ervaring zegt namelijk meer dan duizend woorden. Dus door praktische oefeningen en inzichten, zet je letterlijk stappen in je inzichten en groei.

Ik geloof:

  • Dat intuïtie het oudste instrument is wat je kunt inzetten bij alle facetten in het leven!
  • Meditatie zorgt voor rust in je hoofd en in je systeem.
  • De kern van wie je bent altijd een weg naar buiten zoekt.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bekijk welk consult het beste bij je past of neem gewoon eens contact met mij op, dan kunnen we overleggen!


BEKIJK AANBOD


CONTACT OPNEMEN