Reading

Per sessie van 1 uur
55,- incl. BTW

een reading?

Als je vanuit een ander perspectief een visie wil op bepaalde vragen, dingen waar je tegenaan loopt of een aanmoediging in waar je mee bezig bent in je leven.

Waarom een reading?

Een reading gaat helemaal over jou en vaak maakt het handige informatie voor jou zichtbaar, waar je gebruik van kunt maken om jezelf verder te ontwikkelen. Het kan je helpen om voor jou inzichtelijk te krijgen wat je potentie en kwaliteiten zijn, wat het in jou is wat je eventueel zou kunnen blokkeren, waardoor je energiepijl laag is of juist heel hoog, etc.

Iedereen heeft in zijn leven gedachtenpatronen, leefpatronen, gedragingspatronen, etc aangeleerd. Het kan heel goed zijn dat die patronen niet meer helpen bij wat je voor jezelf voor ogen hebt. Net als met een radiostation fungeer je op bepaalde trillingsfrequenties. Dat kun je bijvoorbeeld merken als je ‘geraakt’ wordt als er een mooi nummer op de radio komt of als je een film zit te kijken en je wordt hier emotioneel van. Je kunt kan eens voelen wat er in jouw systeem meetrilt op de boodschap wat er in het liedje of in de film zat. Dan matcht er in jouw een trilling met een trilling in iets anders. Met een reading kan ik de informatie uit je systeem als het ware vertalen.

Hoe werkt een reading?

Na een korte uitleg en voorbereiding gaan we van start. Je hoeft me van te voren niets te vertellen, dan worden mijn verwachtingen of overtuigingen zo min mogelijk in werking gezet. Dan stem ik mij af met jouw energieveld en zal ik de informatie die ik ontvang aan je terug  geven. Mocht je dat willen, kan ik de reading voor je opnemen om hem later nog eens terug te luisteren.

Een reading via beeldbellen kan natuurlijk ook! Stuur me een berichtje voor meer informatie hierover.

reading
charlotte reading

Meer uitleg over Reading en mijn visie hierop

Bij een reading werkt een medium met de trillende deeltjes energie, die overal om ons heen te vinden zijn. Emoties, een sfeer, een aura, zijn allemaal onderdeel van de energie die je kunt voelen. Dit kun je vergelijken met de frequenties van een radio. Als ik me afstem op een bepaalde frequentie, bijvoorbeeld die van jou energieveld. Dan kan ik daar informatie uit halen. In principe doen we dat allemaal, met onze intuïtie, net als dieren. Ons intuïtieve navigatie systeem vertelt ons de sfeer in een bepaalde kamer of als je een kamer binnen komt waar iedereen heel vrolijk is. Denk maar aan een feestje. 

Bij een medium is de intuïtie extra getraind en is zich heel erg bewust van al die verschillende energie en het ‘gevoel’ wat dat met zich mee brengt. Door veel training en oefening zijn ook de andere zintuigen meer ontwikkelt zoals horen, zien, ruiken, dit noem je ook wel helderziendheid of helderhorendheid.

"The only real valuable thing is intuition."

- Albert Einstein -

TESTIMONIALS

Scroll naar top