TRAJECT Persoonlijke ontwikkeling

3 tot 7 sessies
Gratis kennismaking
Kosten: 75,- per sessie
incl. BTW

Hoe werkt dit?

Een traject begint met een kennismakingsgesprek, die helemaal gratis is! In dit gesprek kunnen we afstemmen of wij een goede match zijn voor jouw traject. Ik vind het erg belangrijk dat we ons allebei goed voelen om persoonlijk de diepte in te gaan. Tijdens die eerste sessie maak ik ook een inschatting hoeveel sessies ik verwacht dat je nodig hebt, afhankelijk van de vraagstukken of focuspunten. De sessies vinden om de twee weken plaats, zodat je genoeg tijd hebt om opdrachten te doen, informatie te integreren en daadwerkelijk stappen te zetten.

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Je hebt je leven op een bepaalde manier ingevuld op het gebied van werk, relaties, geld, omgeving en gezondheid. Als je op een of meer van deze bouwstenen niet blij bent, dan voel je dat door in de andere bouwstenen. Het gevolg kan zijn dat je minder energie ervaart, stress-klachten hebt, onzeker bent over jezelf, boosheid ervaart, etc. Dan is het tijd om jezelf eens goed onder de loep te nemen, waarom ben ik niet blij of heb ik stressklachten, hoe worden jouw klachten veroorzaakt, welke gedachten of manieren van gedragen heb je eigenlijk. Wat zijn de emoties die in je leven, wat zijn de overtuigingen die ik heb ontwikkelt en zijn die terecht, etc.

Wat kan ik voor je betekenen?

Persoonlijke ontwikkeling doe je natuurlijk zelf, wat ik doe is dat ik je begeleid tijdens dit proces. Ik help je met inzicht verschaffen in wat er in je leeft. Ik ben eigenlijk een beetje je helikopter en samen kunnen we als het ware, boven jezelf gaan hangen om te kijken wat daar gebeurd en wat je wil veranderen. Daarbij maak ik gebruik van verschillende instrumenten, oefeningen en opdrachten.

Je kan er ook voor kiezen om eerst een reading te ontvangen en dat als startpunt te gebruiken voor je verdere traject. Met dat als uitgangspunt kun je kijken waar je stappen mee wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Bij afname van minimaal 3 sessies zal de reading dan gratis zijn. 

persoonlijk ontwikkeltraject
persoonlijk ontwikkeltraject

Wat kun je ervaren?

Persoonlijke ontwikkeling gaat nooit in een mooie strakke lijn, maar altijd in een parabool. Je hebt hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Maar dankzij die dieptepunten, kun je nu ook de hoogtepunten zien en vind je manieren om weer de stijgende lijn op te pakken. Het blijft een proces wat je leven lang door gaat en over het algemeen kun je dit ervaren:

  • Meer energie 
  • Beter uitgerust
  • Je zit weer lekker in je vel
  • Je voelt je zeker over jezelf
  • Je weet hoe je moet omgaat met emoties als verdriet, boosheid, schaamte, schuldgevoel, etc
  • Je weet wat je wil in je leven
  • Je hebt een idee van het proces dat het leven met zich mee brengt
  • Je ervaart een gelukkig gevoel

Als je meer inzicht wil in wat je écht drijft en écht belangrijk vind in het leven, contact mij dan voor een kennismakingsgesprek.

Help you, invest in yourself

TESTIMONIALS

Scroll naar top