Healing

Sessie duurt:
1 uur incl. voor en nabespreken
Kosten: 59,- incl. BTW

Wat is een healing?

Bij een healing die ik aan je geef, activeer ik je eigen zelfhelend vermogen. Ik verbind mij met de energie waar behoefte aan is in je systeem en breng de energie als het ware in beweging. Of anders gezegd in contact met andere frequenties zodat er dingen los kunnen trillen of mee kunnen trillen naar andere, helpende frequenties.

Hoe werkt een healing?

Als je voor een healing komt, krijg je eerst een lekker kopje thee en kun je ontspannen in een stoel gaan zitten. Ik zet een muziekje op en alles wat je hoeft te doen is gewoon te ontspannen op de stoel. Na een korte voorbereiding maak ik contact met je energie en geef ik de healing. Waarna ik je energiesysteem de uitnodiging geeft om de healing in werking te zetten wanneer en hoe het voor jouw systeem het beste werkt. Je hebt tijdens een healing gewoon je kleren aan en ik raak je tijdens de healing alleen aan op je schouders en op je voeten. 

Afstandshealing

Een healing op afstand is ook mogelijk, omdat ik mij afstem op de energie die bij jou als uniek mens hoort. Een terugkoppeling zal dan volgen via de e-mail. 

Kosten hiervoor zijn €35,-

Wanneer kom je voor een healing?

Kort gezegd komt je voor een healing als je fysiek of psychisch wat meer balans kunt gebruiken. Let op: een healing is géén vervanging voor medische zorg of andere vormen van gezondheidszorg. Ik raad je dan ook altijd aan om een arts te raadplegen. 

Hieronder een aantal dingen die je kunt ervaren en waar je healing ondersteuning bij kunt gebruiken: 

 • Gewoon als je merkt dat je dit graag wil ervaren
 • Onrustig slapen en dromen
 • Het voelt alsof je vastzit in je leven
 • Je voelt je onzeker over jezelf
 • Je hebt last van stress/burn-out verschijnselen
 • Je hebt weinig energie of zit niet lekker in je vel
 • Je ervaart veel schaamte of ongemak richting anderen
 • Je bent bang om fouten te maken
 • Je voelt verdriet en weet niet goed hoe ermee om te gaan
 • Je hebt fysieke ongemakken of pijn
 • Je ervaart angst voor afwijzing
 • Je hebt liefdesverdriet
 • Moeite met het vinden van positieve energie
 • Je voelt boosheid
healing
healing

Meer uitleg over healing en mijn visie hierop

Het voordeel van een healing is dat je niet hoeft te weten waar ‘het over gaat’. Het kan zijn dat er in je energieveld of onderbewuste zaken spelen die je lastig vind om met je hersenen en realiteitszin te willen begrijpen. Dan kan het heerlijk zijn om de energie zelf zijn werk te laten doen. 

Iedereen heeft in zijn leven gedachtenpatronen, leefpatronen, gedragingspatronen, etc aangeleerd. Het kan heel goed zijn dat die patronen niet meer helpen bij wat je voor jezelf voor ogen hebt. Net als met een radiostation fungeer je op bepaalde trillingsfrequenties. Dat kun je bijvoorbeeld merken als je ‘geraakt’ wordt als er een mooi nummer op de radio komt of als je een film zit te kijken en je wordt hier emotioneel van. Je kunt kan eens voelen wat er in jouw systeem meetrilt op de boodschap wat er in het liedje of in de film zat. Dan matcht er in jouw een trilling met een trilling in iets anders. Met een healing kan ik trillingen uitnodigen die de trillingen in jouw als het ware nieuwe informatie geven waar je systeem wat aan kan hebben. Dit doe ik door mijn intuïtie in te zetten en vertrouwen op wat er aanwezig is, dit is belangrijk omdat gedachten ook trillingen zijn. 

"You can't make a change unless you dare to be different"

TESTIMONIALS

Scroll naar top